Përfshihuni në uyuni

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinuyuni po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

92530

Vargje

81

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për uyuni përmban aktualisht 92530 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e uyuni, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti