Përfshihuni në yast-auth-client

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-auth-client po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

421

Vargje

77

Gjuhë

9,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-auth-client përmban aktualisht 421 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 9,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-auth-client, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti