Përfshihuni në yast-authserver

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-authserver po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

24

Vargje

77

Gjuhë

29,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-authserver përmban aktualisht 24 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 29,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-authserver, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti