Përfshihuni në yast-autoinst

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-autoinst po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

506

Vargje

77

Gjuhë

1,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-autoinst përmban aktualisht 506 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-autoinst, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti