Përfshihuni në yast-base

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-base po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1026

Vargje

79

Gjuhë

26,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-base përmban aktualisht 1026 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 26,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-base, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti