Përfshihuni në yast-bootloader

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-bootloader po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

148

Vargje

77

Gjuhë

12,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-bootloader përmban aktualisht 148 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 12,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-bootloader, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti