Përfshihuni në yast-cluster

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-cluster po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

148

Vargje

77

Gjuhë

7,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-cluster përmban aktualisht 148 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 7,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-cluster, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti