Përfshihuni në yast-configuration_management

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-configuration_management po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

19

Vargje

79

Gjuhë

10,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-configuration_management përmban aktualisht 19 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 10,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-configuration_management, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti