Përfshihuni në yast-control-center

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-control-center po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15

Vargje

78

Gjuhë

84,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-control-center përmban aktualisht 15 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 84,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-control-center, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti