Përfshihuni në yast-crowbar

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-crowbar po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

83

Vargje

77

Gjuhë

65,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-crowbar përmban aktualisht 83 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 65,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-crowbar, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti