Përfshihuni në yast-dhcp-server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-dhcp-server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

369

Vargje

77

Gjuhë

31,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-dhcp-server përmban aktualisht 369 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 31,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-dhcp-server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti