Përfshihuni në yast-docker

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-docker po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

51

Vargje

77

Gjuhë

52,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-docker përmban aktualisht 51 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 52,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-docker, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti