Përfshihuni në yast-drbd

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-drbd po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

118

Vargje

77

Gjuhë

70,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-drbd përmban aktualisht 118 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 70,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-drbd, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti