Përfshihuni në yast-firewall

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-firewall po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

67

Vargje

77

Gjuhë

1,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-firewall përmban aktualisht 67 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-firewall, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti