Përfshihuni në yast-gtk

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-gtk po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

49

Vargje

77

Gjuhë

67,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-gtk përmban aktualisht 49 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 67,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-gtk, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti