Përfshihuni në yast-http-server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-http-server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

294

Vargje

77

Gjuhë

3,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-http-server përmban aktualisht 294 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 3,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-http-server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti