Përfshihuni në yast-installation

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-installation po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

381

Vargje

80

Gjuhë

53,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-installation përmban aktualisht 381 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 53,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-installation, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti