Përfshihuni në yast-iplb

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-iplb po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

112

Vargje

76

Gjuhë

15,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-iplb përmban aktualisht 112 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 15,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-iplb, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti