Përfshihuni në yast-isns

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-isns po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

44

Vargje

77

Gjuhë

63,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-isns përmban aktualisht 44 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 63,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-isns, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti