Përfshihuni në yast-kdump

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-kdump po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

226

Vargje

77

Gjuhë

0,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-kdump përmban aktualisht 226 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-kdump, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti