Përfshihuni në yast-ldap-client

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-ldap-client po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

23

Vargje

77

Gjuhë

47,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-ldap-client përmban aktualisht 23 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 47,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-ldap-client, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-ldap-client