Përfshihuni në yast-ncurses-pkg

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-ncurses-pkg po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

248

Vargje

77

Gjuhë

11,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-ncurses-pkg përmban aktualisht 248 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 11,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-ncurses-pkg, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti