Përfshihuni në yast-network

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-network po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

528

Vargje

77

Gjuhë

13,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-network përmban aktualisht 528 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 13,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-network, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti