Përfshihuni në yast-nfs

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-nfs po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

82

Vargje

77

Gjuhë

1,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-nfs përmban aktualisht 82 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-nfs, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti