Përfshihuni në yast-nfs_server

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-nfs_server po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

81

Vargje

77

Gjuhë

2,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-nfs_server përmban aktualisht 81 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 2,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-nfs_server, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti