Përfshihuni në yast-ntp-client

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-ntp-client po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

96

Vargje

77

Gjuhë

2,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-ntp-client përmban aktualisht 96 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 2,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-ntp-client, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti