Përfshihuni në yast-oneclickinstall

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-oneclickinstall po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

82

Vargje

77

Gjuhë

4,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-oneclickinstall përmban aktualisht 82 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 4,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-oneclickinstall, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti