Përfshihuni në yast-packager

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-packager po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

456

Vargje

77

Gjuhë

1,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-packager përmban aktualisht 456 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 1,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-packager, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti