Përfshihuni në yast-qt-pkg

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-qt-pkg po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

305

Vargje

77

Gjuhë

22,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-qt-pkg përmban aktualisht 305 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 22,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-qt-pkg, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti