Përfshihuni në yast-qt

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-qt po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

26

Vargje

78

Gjuhë

53,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-qt përmban aktualisht 26 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 53,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-qt, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti