Përfshihuni në yast-rdp

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-rdp po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

24

Vargje

77

Gjuhë

33,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-rdp përmban aktualisht 24 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 33,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-rdp, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti