Përfshihuni në yast-samba-users

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-samba-users po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

20

Vargje

77

Gjuhë

25,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-samba-users përmban aktualisht 20 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 25,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-samba-users, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti