Përfshihuni në yast-sap-installation-wizard

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-sap-installation-wizard po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

74

Vargje

79

Gjuhë

2,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-sap-installation-wizard përmban aktualisht 74 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 2,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-sap-installation-wizard, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti