Përfshihuni në yast-scanner

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-scanner po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

163

Vargje

77

Gjuhë

5,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-scanner përmban aktualisht 163 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 5,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-scanner, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti