Përfshihuni në yast-security

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-security po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

217

Vargje

77

Gjuhë

21,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-security përmban aktualisht 217 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 21,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-security, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti