Përfshihuni në yast-snapper

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-snapper po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

77

Vargje

77

Gjuhë

38,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-snapper përmban aktualisht 77 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 38,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-snapper, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti