Përfshihuni në yast-squid

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-squid po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

282

Vargje

77

Gjuhë

2,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-squid përmban aktualisht 282 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 2,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-squid, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti