Përfshihuni në yast-storage

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-storage po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

966

Vargje

77

Gjuhë

3,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-storage përmban aktualisht 966 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 3,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-storage, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti