Përfshihuni në yast-sudo

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-sudo po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

118

Vargje

77

Gjuhë

58,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-sudo përmban aktualisht 118 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 58,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-sudo, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti