Përfshihuni në yast-tune

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-tune po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

224

Vargje

77

Gjuhë

4,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-tune përmban aktualisht 224 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 4,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-tune, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti