Përfshihuni në yast-update

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-update po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

106

Vargje

77

Gjuhë

39,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-update përmban aktualisht 106 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 39,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-update, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti