Përfshihuni në yast-vm

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-vm po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

36

Vargje

77

Gjuhë

30,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-vm përmban aktualisht 36 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 30,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-vm, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti