Përfshihuni në yast-vpn

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-vpn po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

117

Vargje

77

Gjuhë

12,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-vpn përmban aktualisht 117 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 12,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-vpn, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti