Project Translated Words Needs editing Checks Suggestions Comments
master
13.6% 10.7% 0.2% 0.2% 0.0% 0.0% Translate

Approved
Good
Failing checks
Needs editing

When User Action Detail Object
a week ago admin Resource update yast-network/master - Albanian
a month ago admin New string to translate yast-network/master - Albanian
a month ago admin Resource update yast-network/master - Albanian
2 months ago admin Resource update yast-network/master - Albanian
5 months ago none Resource update yast-network/master - Albanian
5 months ago none Committed changes yast-network/master - Albanian
5 months ago AulonaKolicaj New translation yast-network/master - Albanian
<p><> <big> Metoda e Vendosjes së Rrjetit </big> </b> </p>
<p> Përdorni <b> NetworkManager </b> si një aplikacion desktopi
menaxhimi i lidhjeve për të gjitha ndërfaqet. Eshtë i përshtatshëm
për ndërrimin midis rrjeteve me tel dhe wireless. </p>
5 months ago AulonaKolicaj New translation yast-network/master - Albanian
<p><> <big> Ndërprerja e ruajtjes: </big> </b> <br>
Nderprit ruajtjen duke shtypur <b> Aborto </b>. </p>
5 months ago AulonaKolicaj New translation yast-network/master - Albanian
<p><> <big> Ruajtja e Kartës së Rrjetit
Konfigurimi </big> </b> <br> Ju lutemi prisni ... <br> </p>
5 months ago AulonaKolicaj New translation yast-network/master - Albanian
<p><> <big> Ndërprerja e Fillimit: </big> </b> <br>
Shmangni me siguri mjetin e konfigurimit duke shtypur <B> Abort </B> tani. </p>
Browse all language changes

Activity in last 30 days

Activity in last year