Project Translated Words Needs editing Checks Suggestions Comments
master
88.9% 77.6% 11.1% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
SLE-12-SP2
85.0% 92.3% 15.0% 0.0% 0.0% 51.7% Translate
SLE-12-SP3
85.0% 92.3% 15.0% 0.0% 0.0% 0.0% Translate

Approved
Good
Failing checks
Needs editing

When User Action Detail Object
a year ago none Committed changes yast-slide-show/master - Swedish
a year ago piano_jonas Translation changed yast-slide-show/master - Swedish
Att översätta har gjorts enkelt - är du intresserad att bidra med översättningen av openSUSE till ditt språk? Med https://l10n.opensuse.org/, kommer du snabbt igång. Det är enkelt och inom några minuter kan du börja bidra till detta världsomspännande projektet. Allt du behöver är en login för att börja översätta. - Jja, så enkelt är det. Tack till alla som bidrar, och särskilt till de som hjälper till att sprida resultatet av vårt arbete över världens alla hörn.
a year ago piano_jonas Translation changed yast-slide-show/master - Swedish
openSUSE är "the maker's choice" för systemadministratörer, utvecklare och vanliga datoranvändare eftersom du får större valfrihet än med andra distributioner. openSUSE Leap kombinerar utprovade kärnpaket från SUSE Linux med paket byggda av vår community, vilket skapar synergi för projektet. Få - du får det bästa av båda världarna med openSUSE Leap. openSUSE erbjuder en funktionsrik servermiljö så väl som en användarvänligt operativsystem för hemdatorer. Entusiaster och proffs som letar efter en långsiktig, mycket stabil Linux-system behöver inte leta längre än openSUSE Leap 42.3, som har gemensamma källor med SUSE Linux Enterprise. Tack för att du väljer att installera det mest pålitliga och stabila Linuxssystemet - openSUSE 42.3.
a year ago none Resource update yast-slide-show/SLE-12-SP3 - Swedish
2 years ago none Resource update yast-slide-show/master - Swedish
2 years ago none Resource update yast-slide-show/master - Swedish
2 years ago none Committed changes yast-slide-show/master - Swedish
2 years ago none Committed changes yast-slide-show/master - Swedish
2 years ago piano_jonas Translation changed yast-slide-show/master - Swedish
De senaste innovationerna inom strömhantering från openSUSE ökar din mobilitet och ger dig friheten att ta med ditt arbete vart än du vill gå.
2 years ago piano_jonas Translation changed yast-slide-show/master - Swedish
Att översätta har gjorts enkelt - är du intresserad att bidra med översättningen av openSUSE till ditt språk? Med https://l10n.opensuse.org/, kommer du snabbt igång. Det är enkelt och inom några minuter kan du börja bidra till detta världsomspännande projektet. Allt du behöver är en login för att börja översätta. - Ja, så enkelt är det. Tack till alla som bidrar, och särskilt till de som hjälper till att sprida resultatet av vårt arbete över världens alla hörn.
Browse all language changes

Activity in last 30 days

Activity in last year