Component Translated Words
master Linked
39.4%
36.8%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing
Project website https://github.com/yast/yast-audit-laf
Number of strings 11628
Number of words 120536
Number of languages 76
Number of source strings 153
Number of source words 1586
Language Translated Words
Afrikaans
8.5%
3.3%
Albanian
78.4%
63.1%
Amharic
0.0%
0.0%
Arabic
100.0%
100.0%
Asturian
0.7%
0.1%
Basque
0.0%
0.0%
Belarusian
3.3%
0.6%
Bengali
8.5%
3.3%
Bosnian
2.0%
0.4%
Bulgarian
7.8%
3.3%
Burmese
0.0%
0.0%
Catalan
100.0%
100.0%
Central Khmer
93.5%
95.1%
Chinese (China)
100.0%
100.0%
Chinese (Taiwan)
100.0%
100.0%
Croatian
19.0%
6.7%
Czech
100.0%
100.0%
Danish
100.0%
100.0%
Dutch
100.0%
100.0%
English (United Kingdom)
8.5%
3.3%
Esperanto
0.0%
0.0%
Estonian
8.5%
3.3%
Finnish
100.0%
100.0%
French
100.0%
100.0%
Galician
83.0%
58.6%
Georgian
3.9%
0.8%
German
100.0%
100.0%
Greek
100.0%
100.0%
Gujarati
8.5%
3.3%
Hebrew
3.3%
0.6%
Hindi
8.5%
3.3%
Hungarian
100.0%
100.0%
Indonesian
76.5%
53.5%
Italian
100.0%
100.0%
Japanese
100.0%
100.0%
Javanese
0.0%
0.0%
Kannada
0.0%
0.0%
Korean
100.0%
100.0%
Kurdish
3.9%
0.7%
Lao
0.0%
0.0%
Latvian
0.0%
0.0%
Lithuanian
100.0%
100.0%
Low German
0.0%
0.0%
Macedonian
4.6%
2.6%
Malay
0.0%
0.0%
Marathi
8.5%
3.3%
Nepali
0.0%
0.0%
Norwegian Bokmål
96.1%
96.7%
Norwegian Nynorsk
0.0%
0.0%
Pashto
0.0%
0.0%
Persian
0.7%
0.1%
Polish
100.0%
100.0%
Portuguese
8.5%
3.3%
Portuguese (Brazil)
100.0%
100.0%
Punjabi
8.5%
3.3%
Romanian
77.1%
57.1%
Russian
100.0%
100.0%
Serbian
2.0%
0.4%
Serbian (latin)
0.0%
0.0%
Sinhala
0.0%
0.0%
Slovak
100.0%
100.0%
Slovenian
7.8%
3.2%
Spanish
100.0%
100.0%
Swahili
0.0%
0.0%
Swedish
100.0%
100.0%
Tajik
0.7%
0.1%
Tamil
8.5%
3.3%
Thai
7.8%
3.3%
Turkish
7.8%
3.2%
Turkmen
0.0%
0.0%
Ukrainian
100.0%
100.0%
Vietnamese
3.3%
2.5%
Walloon
3.9%
2.5%
Welsh
2.6%
0.6%
Xhosa
8.5%
3.3%
Zulu
8.5%
3.3%

There are currently no glossaries defined for this project.

Manage all glossaries
When User Action Detail Object
a month ago none New component alert yast-audit-laf/master
MissingLicense
4 months ago admin Resource update yast-audit-laf/master - Albanian
5 months ago none Committed changes yast-audit-laf/master - Chinese (Taiwan)
5 months ago pan93412 Translation changed yast-audit-laf/master - Chinese (Taiwan)
%1 不存在。
5 months ago none Committed changes yast-audit-laf/master - Indonesian
5 months ago none Committed changes yast-audit-laf/master - Albanian
5 months ago KristinaQejvanaj New translation yast-audit-laf/master - Albanian
<p><p>Disponuesi 'audispd' është një multiplexor ngjarje auditimi.
Për më shumë informacion shikoni faqet manuale ('man audispd' dhe 'man audispd.conf'). </ P> 2
5 months ago KristinaQejvanaj Marked for edit yast-audit-laf/master - Albanian
<p> 1 <b> 2Komunikimi </ b> 3: Kontrollon komunikimin midis daemonit dhe dispecerit
program. Një komunikim <i> 4lossy </ i> 5 do të thotë që ngjarjet që shkojnë në dispeçer janë hedhur poshtë
kur radhë (një 128kB) është plot. Zgjidhni <i> 6lossless </ i> 7 nëse doni një bllokim / humbje
komunikimit. </ p> 8
5 months ago KristinaQejvanaj New translation yast-audit-laf/master - Albanian
<p> 1 <b> 2Komunikimi </ b> 3: Kontrollon komunikimin midis daemonit dhe dispecerit
program. Një komunikim <i> 4lossy </ i> 5 do të thotë që ngjarjet që shkojnë në dispeçer janë hedhur poshtë
kur radhë (një 128kB) është plot. Zgjidhni <i> 6lossless </ i> 7 nëse doni një bllokim / humbje
komunikimit. </ p> 8
5 months ago KristinaQejvanaj New translation yast-audit-laf/master - Albanian
<p><b>D</b>ispeçer</b>: Programi i dispeçerëve është nisur nga daemoni i auditimit dhe
merr të gjitha ngjarjet e auditimit në stdin. </ p> 4
Browse all project changes

Activity in last 30 days

Activity in last year