Translation status

Strings346
9.8% Translate
Words2640
9.8%
- Good translations
- Translations with failing checks
- Fuzzy translations

Project Information

Project website https://github.com/yast/yast-installation
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be given.
  • Any authenticated users can contribute.
Repository git@github.com:yast/yast-translations.git
Repository branch master 404d7b64ec
Repository with Weblate translations https://l10n.opensuse.org/git/yast-base/master/
Translation file po/installation/sq.po
When User Action Translation
yesterday None Resource update yast-installation/master - Albanian
11 days ago None Resource update yast-installation/master - Albanian
2 weeks ago None Resource update yast-installation/master - Albanian
2 weeks ago None Committed changes yast-installation/master - Albanian
2 weeks ago Sidorela Uku New translation yast-installation/master - Albanian
paketa autoyast2 nuk është e instaluar. Klonimi u çaktivizua.
2 weeks ago Sidorela Uku New translation yast-installation/master - Albanian
<p>Instaloje atë tani?</p>
2 weeks ago Sidorela Uku New translation yast-installation/master - Albanian
<p>Për të klonuar sistemin aktual, paketa <b>%1</b> duhet të jetë e instaluar.</p>
2 weeks ago Sidorela Uku New translation yast-installation/master - Albanian
<p><b>Përfundo</b> do të mbyllë instalimin e YAST dhe do ju dërgojë
në ekranin e hyrjes.</p>
2 weeks ago Sidorela Uku New translation yast-installation/master - Albanian
<p>Sistemi juaj është gati për përdorimin tuaj</p>
2 weeks ago Sidorela Uku New translation yast-installation/master - Albanian
<p>Na vizitoni në %1.</p>
Browse all translation changes

Statistics

Percent Strings Words
Total 346 2640
Translated 9.8% 34 261
Review 0.0% 0
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change Oct. 27, 2018, 11:37 a.m.
Last author Sidorela Uku

Activity in last 30 days

Activity in last year