Translation status

Strings36
100.0% Translate
Words1194
100.0%
- Good translations
- Translations with failing checks
- Fuzzy translations

Project Information

Project website https://github.com/openSUSE/yast-slide-show
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be given.
  • Any authenticated users can contribute.
Repository git@github.com:openSUSE/yast-slide-show.git
Repository branch master d57f0bc
Repository with Weblate translations https://l10n.opensuse.org/git/yast-slide-show/master/
Translation file po/da.po
When User Action Translation
9 months ago None Committed changes yast-slide-show/master - Danish
9 months ago scootergrisen Translation changed yast-slide-show/master - Danish
Udover SUSE Firewall og AppArmor, inkluderer openSUSE Leap 42.3 også et særligt sikkerhedsopdateringssystem. For at sikre at de seneste sikkerhedsrettelser er installeret på dit system, kan du vælge at udføre en online opdatering ved afslutningen af installationsprocessen (hvis du ikke valgte automatisk installation i starten). I fremtiden vil du automatisk blive informeret om tilgængeligheden af vigtige sikkerhedsopdateringer så du kan installere dem, når det er belejligt for dig.
a year ago None Committed changes yast-slide-show/master - Danish
a year ago scootergrisen Translation completed yast-slide-show/master - Danish
a year ago None Committed changes yast-slide-show/master - Danish
a year ago scootergrisen New translation yast-slide-show/master - Danish
openSUSE bygger noget der sætter dig i kontrol. Rullende eller stabilt, det vælger du selv. Modsat Windows, så vælger du selv hvilke opdateringer der anvendes hvornår. Modsat de fleste distributioner, så vælger du selv hvilket skrivebordsmiljø du vil have (eller slet intet), du har værktøjer som YaST der hjælper dig med at konfigurere din maskine og kontrollere din sikkerhed og dit privatliv. Gør dit system og dine data sikre med SUSE Firewall. Denne sikkerhedsanordning er aktiveret som standard og nem at konfigurere. Men du kan gøre endnu mere for at beskytte dit system med openSUSE Leap 42.3 fordi den også indeholder AppArmor, det mest effektive og brugervenlige Linux-system til programsikkerhed i dag. AppArmor beskytter dit operativsystem og dine programemer fra interne og eksterne trusler proaktivt.
a year ago scootergrisen New translation yast-slide-show/master - Danish
openSUSE Leap 42og openSUSE Tumbleweed er gode distributioner til udvikling, test og udrulning.3 og openS USEanset om du har brug for de nyeste pakker, som kan findes i Tumbleweed er gode distributioner til udvikling, test og udrulning. Uanset om du har brug for de nyeste pakker, som kan findes i Tumbleweed, eller mere stabile pakker, som kan findes i Leap 42.3, giver openSUSE dig værktøjerne, communitifællesskabet og de pakker du skal brug for at lykkes.
a year ago scootergrisen New translation yast-slide-show/master - Danish
Du kan kommunikere mere effektivt med openSUSE Leap 42.3, fordi den leverer et komplet sæt af værktøjer til at surfe på internettet og håndtering af e-mail, og indeholder endda den nyeste teknologi til internet-baseret telefoni (VoIP).
a year ago scootergrisen New translation yast-slide-show/master - Danish
openSUSE er et community af projekter og sponsoreret af SUSE og andre firmaer. Projektet har mange folk over hele verden som bidrager til openSUSE-projektet ved at bygge softwarepakker, teste programmer, skrive dokumentation og oversætte det til sprog der tales overalt i verden. openSUSE har to distributioner (Leap og Tumbleweed), værktøjer (openQA, Kiwi og YaST), et softwarebyggesystem (Open Build Service) og projekter (Portus og Machinery). Find ud af mere på www.opensuse.org.
a year ago None Resource update yast-slide-show/master - Danish
Browse all translation changes

Statistics

Percent Strings Words
Total 36 1194
Translated 100.0% 36 1194
Review 0.0% 0
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change Nov. 9, 2017, 4:58 a.m.
Last author scootergrisen

Activity in last 30 days

Activity in last year