Përfshihuni në libgnomesu

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinlibgnomesu po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

7042

Vargje

52

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për libgnomesu përmban aktualisht 7042 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e libgnomesu, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti