Përfshihuni në yast-add-on

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinyast-add-on po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

63

Vargje

77

Gjuhë

76,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për yast-add-on përmban aktualisht 63 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 76,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e yast-add-on, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në yast-add-on